Pizza, Vaticaan & romeinen

In september was het weer tijd om mijzelf onder te laten dompelen in een andere cultuur en omgeving. Dit keer koos ik er voor om naar Italië af te reizen om daar 5 dagen in de hoofdstad rond te lopen.

Rome. Wat is dat een mooie stad! Ik was er nog nooit geweest. Ik kan het echt iedereen aanraden. Ik had bij voorhand geen verwachtingen. Het was ook een ‘plotselinge’ trip, maar alles wat iedereen er over zegt klopt. Het is echt één grote open museum. Overal mooie plekjes in de stad. Oude kolossale gebouwen. Mooie beelden, pleinen en fonteinen. En natuurlijk de vele ‘echte’ musea en bezichtigingen. Het Vaticaan met het Sixtijns Kapel, het Vaticaan Museum en St. Pieters Basiliek. Colosseum en het Pantheon (!).

Naast al het moois wat je er kunt zien was er genoeg lekker italiaans eten. Verse pizza’s, pasta’s. Heerlijk schepijs en in de avond aan mijn lievelingsdrankje, Amaretto. Mijn inspiratietrip was dus helemaal fijn.

Ondertussen ben ik weer vol aan de bak met illustraties voor Schiphol, illustraties en een animatie voor Spielwork, illustraties voor de Huisartsenpost en een nieuwe branding voor Geesa.

That's not Up!

That's avocado!