Gold + Silver European Design Awards

“HOLY MOLY!” Afgelopen zaterdag heb ik GOUD en ZILVER gewonnen tijdens de uitreiking van de European Design Awards in Warschau! Goud voor mijn Abn Amro licht installatie en Zilver voor de Korenbeurs campagne!

Ieder jaar worden de bekende prijzen uitgereikt van de ED-Awards. Dit maal vond de ceremonie en het festival plaats in Polen. Ik ben echt super blij en heel trots dat ik naast alle andere goede ontwerpers uit Europa deze 2 awards naar huis heb kunnen nemen.

 

Abn Amro: Mission 2030 (illustrated light installation)

Nadat ik eerder dit jaar 2 nominaties had gekregen voor dit project bij 2 verschillende awardshows was het nu daadwerkelijk raak bij de ED-Awards. GOUD! Dit is echt een bekroning op dit mooie project! Dit project heeft voor mij alles wat een opdracht zou moeten hebben. Een belangrijk onderwerp, een goed concept, creatieve vrijheid voor mij als illustrator en 100 uur aan tijd om alle verhalen te bedenken en te visualiseren. Daarnaast vind ik het tof wanneer illustraties tot leven komen. Bij dit project kwamen de illustraties tot leven door het gebruik van lasercutting en het licht en schaduwspel van de lamp.

Ik wil graag de Abn Amro, BrandBase Creative Production en Artbox Amsterdam bedanken voor het vertrouwen en de creatieve vrijheid die ik gekregen heb binnen dit project. Dit heeft geleid naar dit next-level project!

 

Gemeente Arnhem: De Korenbeurs (illustrated city campaign)

Zilver was er voor de rijk geïllustreerde Korenbeurs campagne tijdens de ED-Awards. Goud zat er helaas niet in, want ik concurreerde met mijzelf in dezelfde categorie! Er kan maar één project de winnaar zijn ten slotte 😉

Bij dit project heeft PR bureau FNKE mij volledige creatieve vrijheid gegeven om deze campagne te maken voor de Gemeente Arnhem. Nadat we het concept rond hadden heb ik de uren goed gebruikt om een grote serie illustraties op te leveren. Het resultaat was een diverse campagne die de ideeënwedstrijd voor de Arnhemse Korenbeurs visueel heeft gemaakt!

 

That's not Up!

That's avocado!